Toegangscontrole met een klantgerichte benadering

C.A.T. levert sinds 1997 producten voor toegangscontrole, kent vele tevreden klanten en heeft een uitstekende naam in de recreatiebranche. Daarnaast beschikken wij over een breed scala aan energie, water en gas beheersystemen.

Michel Kok, eigenaar van
C.A.T. Control Systems.

De kracht en toegevoegde waarde van CAT ligt in de combinatie van hardware (slagbomen, tourniquets, zuilen) en software. Hiermee kan de toegang tot uw terrein, gebouwen en faciliteiten op maat worden gepersonaliseerd en geautomatiseerd.

Specialist in toegangscontrole​

We voorzien tot op heden diverse klanten van toegangscontrole. Denk aan recreatieparken, jachthavens, attractieparken, zwembaden, bedrijfsterreinen, parkeergarages, scholengemeenschappen en appartementencomplexen.

Combineer op maat

Het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om de toegangscontrole tot uw parkeerterrein of restaurant centraal te regelen en op afstand te besturen. Met de toepassing van een camperkiosk is de noodzaak van een receptie aanzienlijk afgenomen, wat een ontlasting van personeel betekent.

Toegangscontrole op een vriendelijke manier

Toegangscontrole is op ieder terrein verschillend. Diverse factoren en variabelen zijn van invloed op een optimale toegangscontrole voor uw park, terrein, gebouw of complex. De specialisten van CAT Control Systems adviseren u graag welk systeem voor u het juiste is, rekening houdend met uw wensen en het beschikbare budget. Vandaar ook onze slogan:

“toegangsbeheer op een vriendelijke manier”