Basis

Toegang tot uw Camperpark.

Met het online reserveringssysteem van europecamperparking.eu (ECP) heeft u een mooi product in handen om uw aanbod van camperplaatsen te promoten. Hierbij kunnen uw gasten gelijk een reservering maken. Om het nog eenvoudiger te maken voor uw gasten, en om uw receptie te ontlasten, kan erbij het reserveren gelijk een verificatie gekozen worden die past bij uw toegangscontrolesysteem. Hierdoor wordt het mogelijk uw gasten bij aankomst direct toegang tot het terrein te geven, zonder tussenkomst van de receptie.

Family Vacation Travel, Holiday Trip In Motorhome

Toepassingen met controle:

Slagbomen met toegang op basis van:

  • App 
  • Barcode/QR-code
  • Kentekenherkenning
  • Pincode
Cat Acces

CAT Access App

Met deze app kunnen uw gasten bij aankomst, met behulp van een code, het toegangssysteem open sturen. Groot voordeel is dat er geen in- of uitgaande multi zuil nodig is, maar dat er toch maar één auto per reservering toegang krijgt.

Keypadcpc5

Pincode Keypad

Tijdens het reserveringsproces op de website ontvangt de gast een pincode. Deze moet ingegeven worden bij de zuil om toegang te krijgen. Het pincodesysteem is ook toepasbaar voor de toegang tot een toiletgebouw.

Qr Code 148732 960 720

QR-code

Met de boeking ontvangt de gast een QR-code via de email. Deze code wordt gescand bij de ingang om de slagboom te openen.

Goed

Kentekenherkenning

De slagboom wordt direct geopend zodra het kenteken wordt herkend. Dit ontlast de receptie en zorgt voor gebruiksgemak.

CAT Card optioneel

U kunt uw systeem uitbreiden met de CAT Card.

In combinatie met CAT-lezers in het toiletgebouw, in elektrazuilen en watertappunten, kunt u het gebruik van de voorzieningen limiteren en uw gasten hiervoor laten betalen.

Cat Card 1