Hoek Camperpark

CAT Plate

Kentekenherkenning

Kentekenherkenning Zuil Bg

Volledig geautomatiseerde toegang

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw camperpark. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Het geheel geautomatiseerde systeem is eenvoudig aan te sluiten op bestaande pasjessystemen en te koppelen met uw slagboominstallatie.

Gastheerschap staat voorop

Maak het de receptie makkelijk

Uw gasten of medewerkers hoeven zich niet eerst via een intercom te melden of onhandige manoeuvres uit te halen bij een leeszuil om een toegangssleutel aan te bieden. Daarmee wordt aanrijdingsschade tot een minimum beperkt.

Hoe werkt kentekenherkenning?

Het kenteken wordt  ingelezen als het voertuig nadert. Het kenteken wordt geregistreerd in de database tot het moment van vertrek. 

De detectie vindt plaats d.m.v. detectielussen, infraroodsensoren en/of beelddetectie (beweging).

Met de beheerderssoftware kan bovendien snel en eenvoudig verschillende overzichten worden gemaakt van alle in- en uitgaande bewegingen, inclusief met beeldmateriaal van de camera.

Img 9359 Scaled.jpg
Kentekenherkenning

Pincode aan reservering koppelen

Inleersysteem i.c.m. kentekenherkenning

De pincode wordt aangeboden bij een slagboom en gekoppeld aan het kenteken van de gast. Omdat de pincode aan de reservering gekoppeld is, is het kenteken van de gast nu ook bekend. Nu kan de gast via zijn of haar kenteken het park op en afrijden.

Deze pincode kan ook voor aankomst al verstuurd worden. Hierdoor zal een gast zich niet meer hoeven te melden op de receptie bij aankomst.