CAT Plate kentekenherkenning

Tijden veranderen

Wat tien jaar geleden de barcodekaart nog op nummer één stond om toegang te verkrijgen tot een terrein, daar is kentekenherkenning nu flink in opmars.

Het gemak van kentekenherkenning

Een overvolle receptie met gasten die een toegangspas willen, stress bij het personeel en gasten die geïrriteerd zijn, omdat ze hun toegangspas kwijt zijn. Herkent u dit beeld? Met kentekenherkenning ontlast u het personeel en biedt u een vriendelijker toegang aan uw gasten.

Toegang dankzij (online) reserveren

Fysiek bij de receptie, telefonisch of online kan het kenteken van uw gast geregistreerd worden. Vanaf dat moment is het mogelijk, volgens vast te stellen toegangsrechten, toegang te verlenen tot uw terrein.
Of het nu gaat om een camping of een bedrijvencomplex, gemak dient de mens.

Kenteken geregistreerd?

Met ons systeem kunnen de kentekens van binnen en buiten Europa, en van niet bekende of geautoriseerde voertuigen worden gelezen. Staat uw kenteken in het systeem geregistreerd, dan wordt, op basis van toegangsrechten, de slagboom geopend.

Automatisch inleren van kentekens

Dankzij onze module CAT Learn it is het mogelijk om kentekens automatisch in te leren. Voorwaarde is dat uw gast bij een eerste toegang een toegangscode of pincode aanbiedt.

Kentekenherkenning Perspectief.
CAT Plate kentekenherkenning

Nieuwsgierig geworden of CAT Plate kentekenherkenning ook voor uw terrein geschikt is?

We beantwoorden graag al uw vragen.

.

Recommended Posts